Οι Εκπαιδευτικοί - Συνεργοί που υποστηρίζουν το Πρόγραμμα Νεανικής Συμμετοχής YES για την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων, συγκροτούν ένα Δίκτυο μέσω του οποίου ενημερώνονται για δράσεις που υλοποιούνται σε άλλα σχολεία και πόλεις και προσκαλούνται σε εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου του 2023 θα δημοσιοποιήσουμε πρόσκληση για τη συμμετοχή ενδιαφερομένων στο Δίκτυο Εκπαιδευτικών Συνεργών του Προγράμματος Νεανικής Συμμετοχής YES, με αναλυτικότερη σχετική ενημέρωση.

Ηράκλειο Κρήτης - Πρόσκληση Εκπαιδευτικών

Ημέρα Διαλόγου με θέμα- «Μη μου λες να χαλαρώσω!» Συζητάμε για το άγχος και το στρες στην εφηβεία.

Η Πρωτοβουλία για την Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων, την Κυριακή 5.3.2023 διοργάνωσε μια Ημέρα Διαλόγου για το άγχος και το στρες στην εφηβεία, στον χώρο «Πολύκεντρο Νεολαίας» του Δήμου Ηρακλείου (οδός Κοραή).

Μετά το πέρας της βασικής εκδήλωσης, ακολούθησε ενημέρωση εκπαιδευτικών σχετικά με τις προτάσεις των παιδιών, το έργο της Πρωτοβουλίας για την Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων και τη λειτουργία Εφηβικής Συμβουλευτικής Ομάδας στο Ηράκλειο από τον Σεπτέμβριο του 2023. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Συνεργασία με το Πρόγραμμα Νεανικής Συμμετοχής (YES) για την Ψυχική Υγεία

Στο πλαίσιο του Προγράμματος YES, οι εκπαιδευτικοί και άλλοι επαγγελματίες που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν δημιουργικά με εφήβους ηλικίας 13 έως 17 ετών καλούνται να ενημερωθούν και στη συνέχεια να συμμετάσχουν σε μια δράση που ξεκινά σύντομα!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Θέλετε να γίνετε Συνεργοί Εφήβων στο πρόγραμμα Νεανικής Συμμετοχής (YES);
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το Πρόγραμμα Νεανικής Συμμετοχής ΥΕS, είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με την υπ' αριθμόν πρωτοκόλλου 143226/2022 απόφαση, την οποία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.
Πείτε μας τη γνώμη σας!

Ενημερώστε μας ποια θέματα θα θέλατε να δείτε στον ιστότοπό μας